#gruemenu.grue

logo Platform Almere Centrum

Platform Almere Centrum (PAC) is het bewonersplatform van Almere Centrum. Bewoners uit diverse delen van het centrum werken met elkaar samen en bekijken hoe De Minst Normale Woonwijk nóg aantrekkelijker gemaakt kan worden. Lees verder...

Op dinsdag 21 maart 2017 organiseert PAC weer de jaarlijkse bewonersbijeenkomst. Dit jaar leggen we de verbinding tussen de woonwijk Almere Centrum en de ideeën op stadhuis voor onze wijk. Samen met aanwezigen bekijken we met het projectteam van de gemeente hoe we Rondje Weerwater willen invullen. Tot slot worden we verder bijgepraat over de ontwikkelingen 'aan de overkant': wat gebeurt er bij de Floriade?

De bewonersbijeenkomst vindt weer plaats bij PIT Veiligheid, Schipperplein 4, Almere Centrum. De zaal gaat open om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Meer informatie vindt u in deze uitnodiging. Wij stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dan aangeven met hoeveel personen u komt en wat uw straatnaam is? Alvast bedankt en graag tot ziens bij PIT Veiligheid!