#gruemenu.grue

logo Platform Almere Centrum

Platform Almere Centrum (PAC) is het bewonersplatform van Almere Centrum. Bewoners uit diverse delen van het centrum werken met elkaar samen en bekijken hoe De Minst Normale Woonwijk nóg aantrekkelijker gemaakt kan worden. Lees verder...

bewonersbijeenkomst 2018

Op dinsdag 13 maart 2018 organiseren wij onze jaarlijkse bewonersbijeenkomst.

Thema
Het thema voor dit jaar is 'wonen'. Er komt meer ruimte voor wonen in Almere Centrum en met de nieuwe Esplanade wordt onze woonomgeving ook een stuk groener. Voor wie de nieuwe Esplanade nog niet groen genoeg vindt: de woonwijk Floriade wordt nóg groener. Meer informatie vindt u in deze uitnodiging.

Bewonersbijeenkomst
Net zoals voorgaande jaren vindt onze bewonersbijeenkomst ook in 2018 weer plaats in PIT Veiligheid, Schipperplein 4. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom, waarna het programma om 19.30 uur start. Tijdens de afsluitende borrel kunt u ook dit jaar weer verder in gesprek met onze gastsprekers.

Aanmelden
Komt u ook naar de bewonersbijeenkomst? Hartstikke fijn natuurlijk! Neem ook uw buren mee, zodat zij ook weten wat er staat te gebeuren in onze gezamenlijke woonwijk. We vinden het wel fijn als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

{jcomments off}