#gruemenu.grue

logo Platform Almere Centrum

Platform Almere Centrum (PAC) is het bewonersplatform van Almere Centrum. Bewoners uit diverse delen van het centrum werken met elkaar samen en bekijken hoe De Minst Normale Woonwijk nóg aantrekkelijker gemaakt kan worden. Lees verder...

logo Almere 40 jaar

Het is alweer 40 jaar geleden dat de eerste mensen in Almere kwamen wonen. We zijn hard gegroeid en we hebben inmiddels meer dan 40 wijken! Als het lukt om uit (bijna) iedere wijk een verhaal op te halen, hebben we 40 verhalen. Helpt u mee?

 

40 verhalen
Per wijk is de gemeente op zoek naar bewoners met een eigen, mooi, interessant of leuk verhaal over de wijk. Het gaat om een verhaal uit de geschiedenis van de wijk (het hoeft niet van ‘het eerste jaar’ van de wijk) waarbij u en een bepaalde plek in de wijk een rol spelen (er moet iets gebeurd zijn). Het zou mooi zijn als u ook een foto of iets anders kunt laten zien dat bij het verhaal hoort.

Film
Heeft u een mooi verhaal? Dan wordt misschien aan u gevraagd of u mee wilt werken aan een film. Uw verhaal wordt dan verwerkt in een film die vertoond wordt op 2 september in Almere Haven, het eerste stadsdeel van Almere. U krijgt daar dan uiteraard een persoonlijke uitnodiging voor.

Uw bijdrage
Heeft u een mooi, grappig of bijzonder verhaal uit Almere Centrum? Mail dan uw verhaal (of het onderwerp daarvan) en uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail bij de juiste persoon binnen de gemeente terecht komt. Als uw verhaal gebruikt wordt, neemt een medewerker van de gemeente contact met u op.