#gruemenu.grue

{jcomments off}Onlangs is een bijzonder succesvolle ontmoetingsmiddag voor vluchtelingen georganiseerd in kerkcentrum De Lichtboog. Leden van de vluchtelingenhulpgroep organiseren een gratis bijeenkomst voor geïnteresseerden en vrijwilligers die iets voor vluchtelingen in Almere willen betekenen. U bent van harte uitgenodigd.

Samen met pastor Sandor Koppers en de vrijwilligers van de vluchtelingenhulpgroep wordt bekeken wat we kunnen betekenen voor de vluchtelingen en wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn. Het uitgangspunt daarbij is om te kijken wat u kunt en wat u wilt doen voor de vluchtelingen. Aan de orde komen zaken als de hoeveel tijd die u hieraan kunt besteden en wat u wilt doen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld samen een kopje koffie drinken, koken of een wandeling maken.

Voordat u een vluchteling kunt helpen, moet u uiteraard in contact komen met hem of haar. Ook hier wordt uiteraard bij stil gestaan tijdens de bijeenkomst die wordt georganiseerd. De bijeenkomst draait dan ook echt om de (toekomstig) vrijwilliger, dus u. Hoe legt u contact met een vluchteling? Waar kunt u terecht als u vragen heeft? Maar ook: waar liggen uw grenzen als vrijwilliger?

De bijeenkomst wordt geleid door Hermen van Dorp, maatschappelijk werker en begeleider van vrijwilligers.

Heeft u interesse? Meld u dan per e-mail aan bij Selma Boot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder opgave van het aantal personen met wie u komt. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 november 2016 en start om 20.00 uur. Locatie: administratiegebouw Bonifatius Parochie, Randstad 21-26, 1314 BM Almere.


Dit is een artikel van de vluchtelingenhulpgroep van Bonifatius Parochie.
Voor vragen kunt u contact met hen opnemen.